Boek je plek

Reserveer onderstaand jouw plek aan een draaitafel of handbouwtafel of sla je slag in de shop.

Club Klei is een deelatelier in het centrum van Gouda voor iedereen met een hart voor keramiek. 

In het deelatelier ga je zelfstandig aan de slag. Ervaring is dus wel vereist. Geen ervaring? Schrijf je in voor één van de beginnerscursussen.

Je kunt Club Klei vinden op de Zeugstraat 92 in het hart van Gouda.

Reserveren deelatelier

Wil je een plek reserveren aan een van de draaischijven of ga je liever aan de slag met handvormen? onderstaand kun je jouw plek op het deelatelier claimen. In het deelatelier ga je zelfstandig aan de slag. Ervaring is dus wel vereist. Geen ervaring? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, we houden je graag op de hoogte van de beginnerscurussen. 

Via onderstaande knop kun je de boekingsmodule toevoegen aan het startscherm van je telefoon (IOS & Android). Zo kun je eenvoudig reserveren met je mobiele telefoon. 

Club Klei shop

Wil je lid worden bij Club Klei? In de shop kun je abonnementen, strippenkaarten en credits voor het deelatelier aanschaffen. Ook kun je klei, cadeaubonnen, glazuur, gereedschappen en schorten kopen voor een scherpe prijs. Na betaling ligt alles voor je klaar op Club Klei. De cadeaubonnen worden digitaal per mail als een unieke kortingscode verzonden. 

Ben je er klaar voor?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de workshops, cursussen en ander nieuws.