Cursussen

Wil je starten met klei? Altijd al pottenbakker willen worden? Staat plaats nemen achter de draaischijf al heel lang op je bucketlist? Boek dan nu een cursus bij Club Klei! De actuele keramiekcursussen vind & boek je op deze pagina. 

Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de start van nieuwe cursussen. 

Voor ervaren keramisten organiseren we workshops & masterclasses.

Club Klei is een deelatelier in het centrum van Gouda voor iedereen met een hart voor keramiek. 

Je kunt Club Klei vinden op de Zeugstraat 92 in het hart van Gouda.

Club Klei - Deelatelier keramiek Gouda

Boek nu | Cursus pottenbakken of handvormen

Wil je graag een cursus pottenbakken (draaien) of handvormen volgen? Hieronder vind je de actuele cursussen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de datum van nieuwe cursussen.  De beginnerscursussen geven je een goede basis voor het maken van de mooiste creaties en het werken in het atelier. De kosten zijn €225,- voor de basiscursus draaien (4 lessen) en 395,- voor de basiscursus handvormen (8 Lessen). Na afronden van de basiscursus kun je lid worden van het deelatelier.

 

Cursus pottenbakken boeken

Cursus handvormen boeken

Volg een workshop bij Club Klei

Club Klei - zorg dat de rand voldoende stevig is.

Workshop kennis maken met Pottenbakken

Altijd al pottenbakker willen worden? Neem plaats achter de draaischijf en maak tijdens deze korte workshop kennis met de basisbeginselen van draaien op een elektrische draaisschijf.

Club Klei - handvormen

Workshop kennis maken met Handvormen

Op een ontspannen manier aan de slag met klei? Neem plaats aan de handvormtafel en maak tijdens deze korte workshop kennis met de basisbeginselen van handvormen.

Club Klei Gouda - centreren

Workshop decoratie technieken

Er zijn talloze decoratietechnieken. Regelmatig zullen we korte thema workshops aanbieden waar een bepaalde decoratietechniek wordt toegelicht en waar in geexperimenteerd kan worden.

Optrekken van een kleine vaas bij Club Klei

Workshop Speciaal

Van tijd tot tijd nodigt Club Klei bijzondere keramisten uit. Om meer over hun werk te vertellen, om kennis te delen en workshops te geven als gastdocent.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de opening van Club Klei en de start van nieuwe workshops en cursussen.